Deadline

‘Deadline’ kreeg vier sterren in VN’s Thriller en Detectivegids. Het ligt inmiddels ook in de winkel.

Suzy Zomer, jongste verslaggever bij een landelijke ochtendkrant, is vastbesloten de beste journalist van Nederland te worden. Ze zou daarbij veel kunnen leren van haar door de wol geverfde collega Lucas, maar hij is een cynische eenling die niet zit te wachten op de mening van een groentje in het vak.

Als ze bij toeval op een een schimmige financiĆ«le constructie stuiten, worden ze gedwongen samen te werken. Suzy, die Lucas tegen haar zin steeds aantrekkelijker gaat vinden, komt er al gauw achter dat zijn motivatie om de zaak te onderzoeken niet puur journalistiek is…

In ‘Deadline’ komt een website voor, waar je meer informatie kunt vinden over het schandaal waar het allemaal om draait. Het wachtwoord staat in het boek.

Bestel dit boek bij Bol

3 antwoorden op “Deadline”

  1. Hoi Sabine,
    Ik kreeg Deadline van Sterre na een oppasweekend en heb het inmiddels met veel plezier gelezen. VN heeft gelijk met hun 4 sterren, en ook dat de 3 andere genoemde dames er een geduchte concurrent bijhebben. Op naar de volgende!!! Groeten, Rene Sakkers

  2. Beste Sabine,

    Die 4 sterren waren zeer verdiend. Het boek was, in een periode waarin ik veel thrillers in korte tijd moest lezen, het helderste lichtpuntje aan de sterrenhemel. Vergeet niet om mij jouw tweede thriller ook te sturen. Ben erg benieuwd. ;-))

    Groeten,

    Remko Meddeler

Reacties zijn gesloten.